De brug Sonse brug is geregistreerd onder de ISRS (International Ship Reporting Standard) code NLSON001240585500606.
De Sonse brug ligt over het ~ Wilhelminakanaal in Son.
Ging open | Duur | |
---|---|---|
Gisteren om 17:28 | 5 minuten | |
Gisteren om 15:44 | 5 minuten | |
Gisteren om 13:40 | 5 minuten | |
Gisteren om 12:35 | 5 minuten | |
Gisteren om 11:59 | 4 minuten | |
Gisteren om 08:28 | 8 minuten | |
28-04 15:51 | 5 minuten | |
28-04 13:01 | 5 minuten | |
28-04 12:04 | 5 minuten | |
28-04 11:52 | 5 minuten | |
28-04 11:25 | 5 minuten | |
28-04 10:41 | 5 minuten | |
28-04 09:30 | 5 minuten | |
27-04 15:35 | 5 minuten | |
27-04 15:12 | 4 minuten | |
27-04 13:22 | 5 minuten | |
26-04 18:23 | 5 minuten | |
26-04 17:25 | 6 minuten | |
26-04 16:32 | 5 minuten | |
26-04 11:03 | 5 minuten |
19-01-2023 12:03
Nog steeds files in Brabant door sneeuwval en ongelukken via Eindhovens Dagblad
Lees meer
19-01-2023 09:42
Uren vertraging rond Eindhoven door gladde wegen en kapotte ... via BN DeStem
Lees meer
19-01-2023 07:03
Uren vertraging rond Eindhoven door gladde wegen en kapotte ... via Eindhovens Dagblad
Lees meer
29-04-2019 09:00
'Thuis verkoopt 73 appartementen in De Schuyt en De Brugwachter via Ons Son en Breugel
Lees meer
03-01-2019 09:00
Gemeente wil sluipverkeer Kanaalstraat stoppen met éénrichtingsverkeer via Ons Son en Breugel
Lees meer
De Sonse brug in Son is al 14256 keer geopend voor gemiddeld 7 minuten. De afgelopen maand ging de brug gemiddeld 4,4 keer per dag open.
De Sonse brug is het vaakst open op woensdag (gemiddeld 18%). Tussen 12 en 13 uur moet het verkeer het vaakst omrijden voor de scheepvaart.
De Sonse brug is 15,48% (2207) van de keren geopend tijdens de spits. De afgelopen maand was de brug 13 keer open tijdens de spits. Dat is 9,56% van de openingen de afgelopen maand.
De spits valt doorgaans tussen 7:00 en 9:00 in de ochtend en tussen 16:30 en 18:30 in de avond.
Dag | Percentage |
---|---|
Maandag | 15% |
Dinsdag | 17% |
Woensdag | 18% |
Donderdag | 17% |
Vrijdag | 16% |
Zaterdag | 9% |
Zondag | 8% |